NU börjar jag blogga!

Posted On Jun 26, 2023 |

För jag vill att du ska hitta mig. Du som är kreatör och vill nå dina drömmar och mål. Som vill ha inspiration, pepp och utveckling med mera...

Jag har förstått att det är lättare att driva trafik till en hemsida när det finns en blogg med sökoptimerade texter. 

Det känns ju logiskt men inget jag tänkt på innan jag började dyka in i Facebook annonsering, FB pixlar, Google Analytics och annat. 

So be it....

Jag tänker mig ett inlägg i veckan... typ måndagar (håll tummarna att jag lyckas med det) Kör nog en "Live" på Instagram @lottatamba i samband med det. Ska vi prova med måndagar kl 12.00 :D

Jag är ju själv multikreatör, entreprenör och coach... Älskar att inspirera dig till att följa dina drömmar och mål.... Och dela med mig av hur jag själv når mina mål och manifesterar önskningar. 

Ämnen som jag tänker ta upp är MÅNGA... tex

 1. HJÄLP Jag är multikreatör!
 2. Hur skapar jag mitt liv medvetet?
 3. Entreprenörskap för kreatörer....
 4. Gör inte som jag... Jag har gjort misstagen åt dig
 5. Kreativa och roliga idéer
 6. Tänk själv!
 7. Hur vill du ha ditt liv egentligen?
 8. Lösa tekniska utmaningar som företagare...
 9. Hur hanterar jag hinder?
 10. Hur fyller jag på med energi?
 11. Personligt varumärke (Mitt favoritämne)
 12. Hur svårt kan det va... Att vara autentisk?

Ja det finns ju hur mycket som helst att skriva om...

MEN FRAMFÖR ALLT SKA JAG SKRIVA OM HUR VI KAN SKAPA VÅR VÄG OCH NÅR VÅRA MÅL I SAMSPEL MED ATTRAKTIONSLAGEN. Att inte medvetet samspela med attraktionslagen skulle jag beskriva som att "elda för kråkorna" eller "ro utan åror" 

Att jobba mot sina mål utan att känna till attraktionslagen är som att köra bil utan att veta hur man styr eller använder gaspedalen. 

Riktigt slöseri på energi tänker jag. Vill du bli bättre på att samspela med LOA (som det förkortas) så följ med... så gör vi det tillsammans!

Såklart kommer jag skriva om mina utmaningar. Om min egen konst och andra skapelser... och vägen mot MITT DRÖMLIV. Om mina kurser och mitt nätverk @artynetsweden och medlemskapet "ArtNet VIP" För kreativa som vill nå drömmar och mål. För kreatörer som vill mer...

Hänger du med?!