Vi måste prata om vibrationen!

Posted On Jul 17, 2023 |

Vad VIBBAR du just nu?

Vibration, Frekvens, Energi

ALLT är energi! Även dina känslor!

Det är våra VIBBAR som är nyckeln till FLOW. Din ”frekvens” drar till sig möjligheter som gör att du faktiskt kan attrahera in det du vill ha i ditt liv. Det du vibrerar är det du sen manifesterar.

Ordet Manifestera kommer från latinets ”manifestus” som betyder ”tydlig” och ”uppenbar”

Manifestering är alltså… Den fysiska uppenbarelsen av dina samlade energier.

Det du manifesterar är resultatet av dina vibrationer, summan av dina tankar och känslor under en viss tid. Ibland går det fort att manifestera och ibland tar det längre tid. Ju högre energi du har ju snabbare manifesteringar.

Nu kanske du tänker… Men herregud… Man kan ju inte låta bli att bli arg eller ledsen ibland!! Vilket har låg energi...

Omöjligt att jag kommer kunna känna kärlek och lycka HELA TIDEN! Så jag kan nog inte manifestera det jag vill.

Nej men självklart måste man få känna alla varianter på känsloskalan. Och det är helt OK. Tvärtom! De ”negativa” och obehagliga känslorna är vägvisare som signalerar när vi är på väg åt fel håll. Utan dom skulle vi inte kunna bli vägledda. Det är ”summan” av dina energier som avgör vad som manifesteras.

Attraktionslagen funkar som så att du drar till dig ”saker” tex fysiska saker, händelser, människor mm som har samma vibration som du sänder ut. Med andra ord, det du fokuserar på får du mer av. Tänker du mycket på dina problem…. ja då kommer mer problem. Tänker du på lösningar eller ditt önskade läge... ja då kommer lösningar. Tänk på hur du VILL att det ska vara, inte hur det är.

Se dig själv som en magnet…. Men till skillnad från en vanlig magnet där positivt dras till negativt så drar du till dig precis samma energi som du sänder ut.

MEN … ett litet OBS här!

Låt oss säga att du har en fantastiskt fin och hög energi…. men sitter på en stol och tittar in i en vägg hela dagarna. Då blir det väldigt svårt för dig att möta möjligheterna som kan ta dig mot dina mål. Ju mer du har kontakt med människor och rör dig i olika situationer, och VÅGAR agera på dina impulser, ju större chans för snabba manifesteringar.

Så… LET´S VIBE AND MANIFEST!