Jag älskar Attraktionslagen!

Posted On Jul 10, 2023 |

Tack Bob Proctor för att du kom till Västerås och berättade om Attraktionslagen den där dagen för ca 17 år sedan. Jag är evigt tacksam för det!

Attraktionslagen - LOA

Tänk att det finns en universell lag.. som vi medvetet kan samspela med för att skapa livet som vi vill och ta hjälp av för att nå våra mål.

Det är ju HELT GALET FANTASTISKT!!

Men det här är ju ingen nyhet. Har väl funnits lika länge som tyngdlagen och andra naturlagar. Men Attraktionslagen fick stor uppmärksamhet när filmen ”The Secret” släpptes 2006 och vetskapen och kunskapen fick stor spridning. Men tittar vi tillbaks i historien så har man ju känt till den här naturlagen… kanske så länge det funnits människor.

Finns massor med exempel på uttalanden och citat som mer eller indre beskriver detta. Tex

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere." - Albert Einstein

"What you believe, becomes your thoughts. Your thoughts become your words. Your words become your actions. Your actions become your habits. Your habits become your character. Your character becomes your destiny." - Mahatma Gandhi

"What you think, you become. What you feel, you attract. What you imagine, you create." - Buddha

"The only limit to our realization of tomorrow will be our doubts of today." - Franklin D. Roosevelt


Jag blev medveten om Attraktionslagen ungefär i samma veva som filmen släpptes, då min instinkt hade tagit mig till ett seminarium i Västerås Congress Center. Lite visste jag då att föredragshållaren Bob Proctor skulle bli en betydande lärare och megaprofil världen över för kunskapen om attraktionslagen. (Är så ledsen att jag inte har kvar bilden som togs på mig och Bob. Det hade varit så kul att ha kvar!)

I alla fall… Mitt i föreläsningen så var det som att ”tjugofemöringen ramlade ner” då jag fick ett starkt AHA moment och jag bara kände att JA!!!! Det är såhär det hänger ihop! Jag kunde koppla ihop det med egna känslor, händelser och filosofiska tankar jag haft genom livet… ända sedan jag var väldigt ung. Jag köpte filmen ”The Secret” och på den vägen är det….

Nu är det så att även om grunden i LOA är att ”lika attraherar lika” verkar ganska enkelt så är det ju inte alltid det. Alls! Det kan tvärtom vara väldigt svårt pga en massa faktorer som spelar in. Vi har ju andra naturlagar som alla spelar roll. Och annat. Men att bli MEDVETEN är en superbra början.

Jag har studerat LOA och hur vi skapar livet medvetet i närmare 20 år.

Det är så fascinerande och häftigt… Jag brukar säga att jag ”dansar med livet” för det känns precis så. Vi för och vi följer, växelvis.

Kort kan man beskriva LOA såhär:

Attraktionslagen handlar om att våra tankar, känslor och energi har en förmåga att dra till sig liknande erfarenheter och situationer i våra liv. Genom att fokusera på det vi önskar och inta känslan av det, kan vi attrahera det till oss. Våra inre tillstånd och vibrationer påverkar vårt yttre liv och att vi har en roll i att skapa våra egna upplevelser genom våra tankar, övertygelser och handlingar. Genom att vara medvetna om våra tankar och medvetet rikta dem mot det positiva och det vi vill ha, kan vi maximera vår förmåga att attrahera det vi önskar i livet.

Det här är för mig för bra för att ignorera. Min intention är att vara så medveten som möjligt om vad jag sänder ut och vill så gärna inspirera dig på vägen. 

Jag älskar attraktionslagen!

Vad har du för relation till LOA?

Categories: Attraktionslagen