Du vet väl... Att du kan välja dina tankar!?

Posted On Jul 24, 2023 |

Kan man välja sina tankar? Byta de negativa till positiva... Och varför ska man göra det?

Du vet väl… Att du kan VÄLJA DINA TANKAR!

Förra veckan skrev jag om VIBBAR och att allt är energi… till och med våra känslor… och att det är just känslorna som är magneten som gör att du drar till dig samma energier.. i form av händelser, saker, personer, känslor mm

SÅ….

Jag antar att du VILL VIBBA POSITIVT så att positivt kommer till dig…. men jag antar också att det är lätt att fastna på det negativa och låta det dominera…. ibland i alla fall… Och det är helt naturligt. Men vi vill inte fastna där!

MEN..

Det fiffiga är att du faktiskt kan VÄLJA DINA TANKAR. Är du medveten om vad du tänker så kan du välja att tänka på något annat. Vad kan du tänka på som ger dig bra vibbar?

Vad gör dig glad och lycklig? Vad gör dig förväntansfull eller tacksam?

TIPS!

När man är i nedåt-spiral kan det vara svårt att komma på något positivt att tänka på. Skaffa dig ett FLOW FÖRRÅD med saker du kan göra eller tänka på för att få upp vibben. Bra va!

Tex:

Tänk på en period när du var väldigt lycklig… hur kändes det? … Stanna där!

Eller kanske lyssna på en speciell låt… Dansa loss o skit i allt annat ett tag… Gör nåt tokigt så du börjar skratta. Stanna där! Tänk på ditt mål… HUR KOMMER DU KÄNNA när du nått ditt mål? Stanna där! Låt inte hindren ta plats ;)

Lycka till!!!

Categories: Attraktionslagen